Medlemsskab

Som medlem får du mulighed for at mødes med ligesindede og arbejde for en fælles sag. Du får indflydelse, får ideer og tager beslutninger i fællesskab med resten af LUA, og alle bidrager med de evner, interesser og kræfter, de har. Vi mødes jævnligt på Frederiksberg til medlemsmøder, og derudover afholder vi LUA-hygge ude i byen og andre arrangementer, som vi finder på hen af vejen.

Alle LUA-medlemmer er med i vores lukkede, hemmelige gruppe på Facebook, hvor vi deler mødedagsordener og viden. Som medlem har du desuden mulighed for at uddanne dig som foredragsholder og blive en del af foredragskorpset, som tager ud og fortæller om egen opvækst (frivilligt arbejde).

 

LUA kan optage følgende som medlemmer:

Personer, der er vokset op i familier med alkoholproblematikker. Det koster 150 kr. om året.

Skriv til kontakt@lua.dk hvis du gerne vil være medlem.

LUA stiller gerne op til interviews, der kan fremme mediernes fokus på en opvækst med alkohol. Vi fortæller om vores egne erfaringer og bidrager med nuancer til debatten. Vi er ikke eksperter på alkohollovgivning, behandlingstilbud eller forskning på området. Kontakt vores formand Niklas Joensen og hør om mulighederne: formand@lua.dk

Vi synes, det er interessant at arbejde med andre end os selv. Så hvis du går med en idé til en udstilling, noget undervisningsmateriale, en bogudgivelse eller noget helt fjerde, så kontakt os: kontakt@lua.dk

Hvis du vil støtte vores sag økonomisk eller er interesseret i en form for sponsoraftale, hører vi gerne fra dig. LUA arbejder for at rejse midler til at igangsætte nye gruppebehandlingsforløb for voksne børn af alkoholafhængige. Vi er uafhængige af religiøse, politiske og kommercielle interesser.

Kontakt@lua.dk